SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Flickor 08/09

Välkomna till Nässjö Basket Flickor 08/09
Nässjö Basket F08/09 spelar säsongen 2023/2024 i flickor u15
 

 

För information om träningstider, kontaktväg till coacher m.m. se fliken "Kontakt".

Basketsäsongen 2023/2024
2023-08-15 10:37

Välkomna till en ny basketsäsong!

Ert lags sida är nu uppdaterad med kontaktuppgifter till coach och träningstider, se fliken "Kontakt".

 

Nytt för denna säsongen är att ni istället för att anmäla er via hemsidan och därefter betala in till vårt plusgiro, kommer in istället få en faktura från Nässjö Basket att betala. Mer information om detta kommer i våra kanaler.

 

/Ungdomssektionen

Girls camp!
2021-09-25 20:58

Girls camp! Fantastisk dag med mycket skratt, basket och klubbkänsla. 💚🏀

Info från föräldrarmötet den 23/9
2020-09-24 09:23
Närvaro: föräldrar var närvarande från följande spelare; Tuva, Felicia K, Wilma, Ellen, Felicia P, Lova, Angelina och Klara.

Ordinarie träningar startar den 29/9. Vi tränar tisdagar kl. 16.45-18.15 o torsdagar 17.15-18.45. Vi kommer samlas o starta varje träning med att springa 10 min ute. Så tjejerna ska ha med sig både skor för ute o inne träning. Likaså kom i tid. Helst 10 min träningen startar. Vi avslutar träningen med 15 min styrka.

Träningar o matcher i år kommer att ske utan publik. 

Några föräldrar kommer att hjälp till vid träningarna om jag inte kan komma pga sjukdom. Benny, Joakim, Petra och Veronica kan tänkas hjälpa till om det behövs. Ella håller isåfall i träningen men det behöver vara en vuxen i hallen som hjälper till.

Några föräldrar har också erbjudit sig att hjälpa till att coacha. Positivt. 

Vi pratade om hur viktigt det är att alla föräldrar i år börjar hjälpa till mer kring laget. För nästa år behövs mycket hjälp då tjejerna ska börja spela seriespel. Fler föräldrar behövs för att vi ska kunna genomföra seriespel nästa år. Vilket innebär att man i år som förälder måste hjälpa till när det behövs.

Spel i år sker i EB. Vi kommer att åka fulla bilar till matcherna. Då endast körande o coacher får komma in på matcherna. Anmälan sker som vanligt till mig och sista dag för anmälan gäller. Man skriver i anmälan om man kan ha bil eller inte. 

EB-omgångar: 
10/10 Oskarshamn              
24/10 Nässjö
7/11 Bankeryd/Växjö
21/11 Västervik
12/12 Brahe

9/1 Värnamo
23/1 Huskvarna
6/2 Västervik
6/3 Bankeryd/Växjö
27/3 Nässjö

Vi pratade om att kanske i höst eller senare åk på EB i Westra. Men då måste situationen kring Corona se bättre ut.

Till match kommer man ombytt o vi åker direkt hem efter matcherna. Mat tar vi med oss o äter i bilen eller innan vi sätter  oss i bilen hem. Viktigt att ha med egen vattenflaska.

Inget matchspel eller träning sker om man känner av några förkylningssymtom. Match o träning får ske om man har tagit ett Corona test som visar negativt. 

Cuper:
Skövde basket cup 30/4 - 2/5
Eskilstuna basket cup 30/4-2/5

Försäljning:
Hösten Ravelli, sista dag för registrering 29/10 5paket
våren kakservice 12 paket 
Om man vill köpa sig fri kostar det 400kr per omgång. 
Bingolottos julkalendrar

Julavslutning sker torsdag 17/12
Wintercampen 2/1-5/1
Träningsstart 7/1

Sista träning sker 6/4 om vi inte åker på cup. Om vi åker på cUp förlängs säsongen. 

Medlemsavgiften ska vara inbetald för samtliga tjejer den 5/10. Månadsbrev mars
2020-03-03 21:23
MÅNADSBREV, MARS.

Hej! Februari gick snabbt.


Basketmatcher

I helgen är det basketmatcher i Växjö. Spelschema och information skickas via messanger till berörda föräldrar när det kommer ut.

21/3 Oskarshamn, sista anmälan 10/3 Jag hoppas att många kan åka med.

4/4 Nässjö, sista anmälan 24/3


Herrmatcher

Mars

Tisdag 3/3 (sista anmälan 27/2)

Tisdag 10/3 (sista anmälan 5/3)

Tisdag 17/3 (sista anmälan 12/3)

Fredag 20/3 (sista anmälan 17/3)

All anmälan sker till mig.


Försäljning

Idag har jag delat ut katalogerna till försäljningen av spicy dreams. Alla som inte har köpt sig fri ska sälja minst 5 paket var. Försäljningen sker vecka 10, 11 och 12. Sista registreringsdagen är fredagen den 20/3. Information kring registrering mm finner ni på vår hemsida på nässjö basket via länken försäljning: http://www.nassjobasket.se/sida/?ID=266318

Försäljningssidan: http://www.e-magin.se/paper/hp2sx6tc/paper/1#/paper/hp2sx6tc/1


Träningar

Viktigt att man meddelar i god tid om ens barn inte kan komma på träningarna.

Sista träningen sker tisdagen den 21/4. Vi kommer att ha en avslutning i nära anslutning till den sista träningen.

Från och med april går fotbollen och annan sommaridrott före, men jag hoppas att alla kan vara med på sista EB i Nässjö den 4/4 och på avslutningen när vi har bestämt när den ska vara och vad vi ska göra.


Information från föräldramötet och nästa säsong

Vi bestämde att vi åker på till Södertälje Open som är sista helgen på novemberlovet torsdag-söndag (speldagar fredag-söndag). Jag vill ha in preliminär anmälan för de som är sugna på att åka och jag vill gärna veta om ni som föräldrar vill boka rum. Information kring cupen hittar ni på vår facebooksida eller så ber ni mig om information (då jag kan kopiera upp informationen)

Sista dag för preliminär anmälan sker den 6/3.

Jag vill även ha hjälp av en/två/tre mammor som kan hjälpa till i omklädningsrummet under EB den 4/4. Då det behövs för att ha lite koll på tjejerna så taskiga saker sker. 

Jag kommer även i slutet av denna säsong göra en utvärdering digitalt som jag gärna vill att ni föräldrar gör tillsammans med ert barn som spelar basket.

Nästa säsong kommer jag att vara kvar som baskettränare. Vi kommer att sätta igång träningarna i september. Men även här går fotbollen och sommaridrotterna före fram till 1 oktober. Vi kommer fortfarande träna 2 gånger i veckan nästa säsong.

månadsbrev februari
2020-01-23 21:48
MÅNADSBREV, FEBRUARI.

Hej! Nu närmar det sig sportlov.

På sportlovet kör vi träningar som vanligt på tisdagen, men ställer in torsdagens träning.


Basketmatcher

29/2 Huskvarna, sista anmälan 18/2

7/3 Växjö, sista anmälan 25/2

21/3 Oskarshamn, sista anmälan 10/3

4/4 Nässjö, sista anmälan 24/3


Herrmatcher

Februari

Fredag 14/2 (sista anmälan 10/2)

 

Mars

Tisdag 3/3 (sista anmälan 27/2)

Tisdag 10/3 (sista anmälan 5/3)

Tisdag 17/3 (sista anmälan 12/3)

Fredag 20/3 (sista anmälan 17/3)

All anmälan sker till mig.


Försäljning

Under våren kommer vi att sälja Spicy dreams.

Kataloger kommer att komma ut vecka 9 och vi säljer vecka 10-12. Detta gäller alla som inte har köpt sig fria från försäljning.  

Träningar
Ingen träning torsdag den 13/2. 

Viktigt att man meddelar i god tid om ens barn inte kan komma på träningarna.


Nästa säsong

Nästa säsong kommer vi att spela sista året i EB. Vilket innebär att vi det året är äldst. Då kommer vi som lag ha lite mer ansvar kring EB-omgångarna. Vilket innebär försäljning och att sitta i tiden.

Nästa säsong hoppas jag att vi kan åka på minst en cup under säsongen. Just nu är det redan fullt i de cuper som ligger i början av säsongen för f09. Vilket innebär att jag redan nu har tittat på tre cuper som är bra cuper.

Nästa år så vill jag åka med tjejerna till Södertälje Open som är sista helgen på novemberlovet fredag-söndag. Anmälan öppnar om 3 veckor.

Sedan skulle jag även vilja åka med tjejerna till Eskilstuna basket cup eller Göteborgsfestivalen. Som ligger i maj 2021.

Detta för att få tjejerna att lära känna varandra mer och att vi får ihop lagkänslan. Likaså för att få möta andra tjejlag som är födda 2009.

Jag vill gärna veta om ert barn är sugen på att åka på cup eller inte. Så meddela mig senast den 31/1 hur er dotter ställer sig att åka på cup nästa säsong och om de vill åka på två. Behöver inte veta varför utan bara en intresseanmälan. Namn, 1 cup, 2 cuper, ingen cup. Skicka via sms.

Jag kommer även i slutet av denna säsong göra en utvärdering digitalt som jag gärna vill att ni föräldrar gör tillsammans med ert barn som spelar basket.

 
ERBJUDANDE
Sponsorer