Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG

Bli medlem i Nässjö Basket
Välkommen till Nässjö Basket!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Andelslotteriet februari 2024
2024-02-15 08:56

Ett stort grattis till vinnarna i andelslotteriet för februari!

1a pris Cilla Andersson

2a pris Wilma Andersson

3e pris Gunnar Eriksson

Nässjö Basket Joyna:r Folkspel
2024-01-26 10:00

Nässjö Basket har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det? Klicka här för att se en kort informationsfilm Infofilm.

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

· Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).

· Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan lag och förening.

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ Mer information på www.folkspel.se/joyna.

Detta är JOYNA:

· Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.

· 160 kr/månad (40 kr/vecka)

· Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.

· Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

· Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

Andelslotteriet januari 2024
2024-01-15 13:35

Vi säger grattis till vinnarna av andelslotteriet för januari.

1a pris Micke Eriksson

2a pris Lars Svensson

3e pris Anna H Cantby

Andelslotteriet för December 2023
2023-12-15 10:16

Vi säger stort grattis till vinnarna i december månads andelslotter.

1a pris Andreas Bjerendahl

2a pris Therese Samuelsson

3epris Alicia Nilsson

Nässjö Basket Wintercamp 2024
2023-11-15 21:46

Winter Camp 2024 kommer genomföras 2-4 januari 2024

I år är det flickor och pojkar födda 2008-2012 som får möjlighet att delta på detta läger.

Du som vill deltaga behöver inte vara medlem i Nässjö Basket, utan deltagare från andra basketföreningar är varmt välkomna. Men registrering av personuppgifter behövs vid anmälan till Wintercamp.

Varje dag kommer att fyllas med roliga träningar med duktiga tränare där lek och allvar blandas. Vi vågar lova att detta blir jullovets bästa dagar!

Tisdag 2 januari - torsdag 4 januari.
Vi börjar kl. 09.00 och håller på fram till ca kl. 16.00 varje dag. Ordentlig varm lunch samt mellanmål serveras på lägret.

Sista anmälningsdag 10/12.

Anmäl så snart du har möjlighet, det är begränsat antal platser.

Anmälan är bindande och kostnaden är 800 kr.

Anmäl här: https://sportadmin.se/book/?F=2a248dd3-025a-47d6-ae59-825e4afd5c9f

Vid frågor maila: ungdomssektionen@nassjobasket.se