SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Damlaget

Rysarseger mot Bankeryd gav serieseger 2024!
2024-03-28 14:22
På bilden saknas Isabelle Svahn (och Alva Hallberg som var med halva säsongen)

Förutsättningarna var enkla, vinna med 14 poäng för att ta hem seriesegern före Bankeryd.

Enklare sagt än gjort men vi började matchen bra och fick snabbt en 10 poängsledning och allt såg lovande ut. I början på andra perioden ställde Bankeryd upp med en zon vilket skapade problem för oss samtidigt som vi missade enkla avslut. I halvtid var ställningen 34-33 och det var uppförsbacke. Men i mitten på tredje perioden började vi få utdelning på vår press samt skyttet blev bättre och bättre. (totalt drog vi i 11 trepoängare i matchen) Fjärde spelar vi med energi och tempo vilket var matchavgörande då Bankeryds tongivande spelare blev slitna.

 

Det blev en spännande avslutning med  minuten kvar och en 10 poängsledning. Wilma sätter en layup samt Melina två straffkast. Bankeryd får sista possesion med 7 sekunder kvar men vi håller ut och vinner med just 14 poäng.

 

En riktig lagseger där tjejerna turades om under matchen med att göra bra inhopp och prestationer. I slutet var det främst Gry, Wilma och Melina som stack ut och visade vägen till vinst!

 

En perfekt avslutning på en perfekt säsong!

Seriesegrare både i division 2 och i F17.

 

Poänggörare: Gry Haskovec 16, Wilma Eriksson 15, Melina Curiander 11, Julia Pettersson 9, Tilde Lennartson 9, Tilda Lantz 6, Smilla Lennartson 6 och Ophelia Jelica 3p.

 

 
ERBJUDANDE
Sponsorer