SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Damlaget

Enkel seger i hemmapremiären!
2023-10-16 09:06

Nässjö tog sig an Oskarshamn Basket på hemmaplan och matchen var jämn i ungefär fyra minuter. Efter en timeout från gästerna vid ställningen 15-11 så blev vi mer aggressiva i försvarsspelet vilket gjorde att vi fick enkla poäng från vår press. Den uppryckningen gjorde att det stod 66-27(!) i halvtid och matchens var sedan länge avgjord. Andra halvlek blev av naturliga skäl kanske inte så sevärd eller välspelad och slutresultatet skrevs till 97-55. All heder till Oskarshamn som trots en tuff match inte ger sig förrän slutsignalen. Även uppskattat med att vi har en sådan stor publik på våra matcher, det inspirerar våra tjejer!

Som coach är jag nöjd med att spelarna visar en härlig attityd och arbetar hårt och aggressivt i försvaret. I offens har återigen ett bra skytte från trepoängslinjen, 7/17 ger 41%. 

Matchens lirare gick till Gry Haskovec som imponerar varje match. Matchens kämpe tilldelades välförtjänt till Alva Hallberg. Vill även ge beröm till Melina Curiander och Tilda Lantz som tar för sig och blir bättre och bättre för varje vecka. Vill även nämna Wilma Eriksson som förtjänar beröm då man nästan alltid tar hennes insatser för givet, men hon har en otroligt hög lägstanivå och presterar alltid på topp träning som match.

 

Nu väntar ett uppehåll i seriespelet och fokus riktas på spel i första omgången i USM den 10-12 november för tjejer födda 08-05. 

 

 

 

 
ERBJUDANDE
Sponsorer