SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Damlaget

Vinst i premiären!
2023-10-09 08:15

Vi åkte till Växjö för seriepremiär i Damernas division två. Det var ett taggat Nässjö lag som började matchen på bästa sätt genom full fart i anfall och ett aggressivt försvar. Det gjorde att vi snabbt fick en 10 poängsledning som vi utökade succesivt genom matchen. På Växjös hemsida går att läsa att de fick "en lektion i fart och tempo". Det är glädjande då det är så vi vill spela! Växjö är också ett ungt lag som vill spela en snabb basket och som har utvecklats inför det här året och att vi kan springa ifrån dem är ett gott betyg till oss.

 

Som coach såg jag flera förbättringar mot våra träningsmatcher, vi håller nere våra turnovers, vi springer rätt i transistions offens, har bra boll tempo samt skjuter mycket bra procent på treor. Det finns saker vi ska göra bättre men det tar vi mot Oskarshamn nästa lördag!

 

Vi vinner med 85-59.

Samtliga spelare gör poäng och bidrar till vinsten, extra plus går till Smilla Lennartson för solid insats hela matchen samt Tilda Lantz som tog för sig i sin första match för Nässjö.

 

//Pelle & Thommy

 

 
ERBJUDANDE
Sponsorer